Inhoud

Klantenservice

Welkom bij de klantenservice van onze webwinkel. Hier kunt u terecht voor al uw vragen, informatie en service betreffende de webwinkel van Bella Bambina. Vragen en/of opmerkingen kunt u sturen naar: [email protected] of telefonisch +31 (0)655 526979 op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Bestellen

Op de site kunt u uitgebreid zoeken in onze collectie babykleding, kinderkleding en accessoires. Hieronder vindt u beknopt het bestelproces.

1. Winkelmandje: zoek uw product, selecteer een maat en kies bestellen.
2. Uw gegevens: Vul uw adresgegevens in. Als bestaande klant kunt u ook inloggen om snel uw gegevens op te halen.
3. Controle: Controleer uw gegevens. Druk daarna op GA VERDER en ga akkoord met de voorwaarden.
4. Uw betaling: U kunt veilig betalen met iDeal.

Gratis verzending binnen 24 uur:
Nadat de betaling bij ons verwerkt is, gaan we direct over tot aflevering. Wij streven ernaar uw artikelen binnen 24 uur te verzenden. Als artikelen een langere levertijd hebben, zult u via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden.

Als uw pakketje verzonden is, ontvangt u een email en wordt de zending meestal al de volgende dag bij u thuis afgeleverd. In deze e-mail staat de track & trace code van uw pakketje.

Wij verzenden in heel Nederland gratis bij orders boven € 100,-. Bij kleinere orders berekenen we slechts € 3,95 verzendkosten. Naar België verzenden we ook gratis bij orders boven de € 100,- daaronder vragen wij € 10,-verzendkosten.

Aanbiedingen en prijzen:
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Bella Bambina is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van een fout in de website.
Terug naar boven

Verzenden en Retouneren

Als u voor 15:00 bestelt, streeft Bella Bambina ernaar de bestelling dezelfde dag nog te verzenden. De gemiddelde levertijd is binnen 1 werkdag.

Ruilen of retourneren
Je kunt je bestelling binnen 14 dagen (vanaf de datum waarop je de mail met leveringsinformatie ontvangt) retourneren of ruilen. Tijdens deze periode kun je dus ervoor kiezen om de artikelen, terug te sturen en/of een andere maat te bestellen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het originele aankoopbedrag dus zonder de verzendkosten terug te ontvangen. Sale artikelen met korting van 50% of meer mogen niet meer retour.

Zo werkt het
- Wil je je bestelling retourneren? Dan biedt Bella Bambina de mogelijkheid dit te doen. Download het retourformulier via de site en vul deze volledig in.

Het retour adres dient goed zichtbaar op de buitenkant van het pakket te worden geplakt/geschreven. Vergeet het retourformulier niet mee terug te sturen!

Wij zorgen ervoor dat het geld na ontvangst van je retour gestuurde artikelen, zo snel mogelijk op je rekening staat. Heb je bij levering met iDeal betaald, dan hebben wij je bankgegevens nodig. Schrijf deze zo duidelijk mogelijk op het retourformulier.

Voorwaarden
- Je kunt de artikelen binnen 14 dagen na levering retourneren.
- De artikelen moeten nieuw zijn. Wanneer de artikelen kapot of gebruikt zijn, kun je geen geld retour ontvangen.
- De artikelen moeten verstuurd worden in de originele verpakking.
Terug naar boven
- De retour verzendkosten naar Bellabambina zijn voor eigen rekening.
- Artikelen ruilen voor bijv. een andere maat wordt er opnieuw verzendkosten in rekening gebracht.

Retourformulier

Wanneer een levering niet is zoals u gewenst had, kunt u het desbetreffende product retour zenden. Als u inlogt op uw account, kunt u het retourformulier invullen en printen.
Terug naar boven

Betalen

Bij Bella Bambina kunt u online betalen met iDeal: veilig, betrouwbaar, snel en eenvoudig betalen op internet.

Wat is iDeal?
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Hoe werkt iDeal?
Betalen met iDeal doet u in een paar stappen:
- U bestelt een product
- Kies iDeal als betaalmethode
- Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
- U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
- De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
- Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
- U ontvangt een bevestiging van uw bank
- U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Voordelen voor u als consument
iDeal biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
- iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
-Betalen met iDeal kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
- iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
Terug naar boven

Garantie

De algemene garantie is alleen geldig met bon of betalingsbewijs en binnen 2 maanden na aankoop.
Terug naar boven

Privacy

Bella Bambina respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Bella Bambina zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden beschikbaar stellen. De consument heeft recht op inzage, wijziging en verwijdering van de door ons bijgehouden gegevens.

Bella Bambina gebruikt persoonlijke gegevens om de volgende diensten te leveren:
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie, waaronder inbegrepen het gericht uitvoeren van marketingactiviteiten door Bella Bambina en invordering van verschuldigde bedragen, fraudebestrijding en het voldoen aan wettelijke verplichtingen. BellaBambina verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt.
Terug naar boven