• VANDAAG VOOR 15:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS!
  • VANAF € 100,- GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND
  • EXCLUSIEVE MERKEN!

I.v.m. vakantie verzenden we je pakket op maandag 26 februari

Verzenden en Retourneren

Als u voor 15:00 bestelt, streeft Bella Bambina ernaar de bestelling dezelfde dag nog te verzenden. De gemiddelde levertijd is binnen 1 werkdag.


Ruilen of retourneren

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen (vanaf de datum waarop je de mail met leveringsinformatie ontvangt) retourneren of ruilen. Tijdens deze periode kun je dus ervoor kiezen om de artikelen, terug te sturen en/of een andere maat te bestellen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het originele aankoopbedrag dus zonder de verzendkosten terug te ontvangen. Sale artikelen met korting van 50% of meer mogen niet meer retour.


Zo werkt het

Wil je je bestelling retourneren? Dan biedt Bella Bambina de mogelijkheid dit te doen. Download het retourformulier via de site en vul deze volledig in.

Het retour adres dient goed zichtbaar op de buitenkant van het pakket te worden geplakt/geschreven. Vergeet het retourformulier niet mee terug te sturen!

Wij zorgen ervoor dat het geld na ontvangst van je retour gestuurde artikelen, zo snel mogelijk op je rekening staat. Heb je bij levering met iDeal betaald, dan hebben wij je bankgegevens nodig. Schrijf deze zo duidelijk mogelijk op het retourformulier.


Voorwaarden

- Je kunt de artikelen binnen 14 dagen na levering retourneren.
- De artikelen moeten nieuw zijn. Wanneer de artikelen kapot of gebruikt zijn, kun je geen geld retour ontvangen.
- De artikelen moeten verstuurd worden in de originele verpakking.
- De retour verzendkosten naar Bellabambina zijn voor eigen rekening.
- Artikelen ruilen voor bijv. een andere maat wordt er opnieuw verzendkosten in rekening gebracht.


Retourformulier

Wanneer een levering niet is zoals u gewenst had, kunt u het desbetreffende product retour zenden. Als u inlogt op uw account, kunt u het retourformulier invullen en printen.